Tesamen.org review & ervaringen

Slogan:

De degelijke datingsite. Uw niet-commerciele datingdienst

Type:

Vriendschap & Liefde (hetero & homo)

Voor wie?

Serieuzer dan dit zal je online niet vinden. Door de staat erkent en niet-commercieel. Liefde garanderen doen ze niet, maar voor een eenmalige en beperkte bijdrage in de werkingskosten blijven ze u wel steunen in de zoektocht naar liefde. Zolang als nodig. Zonder extra voorwaarden, zonder uitzonderingen. De rest van uw centen kan u beter besteden bij een ontmoeting ;-)

Tesamen bezoeken

 

 

 

Tesamen prijzen

LooptijdTotale prijs
Minder dan 1 maand
1 maand
3 maanden96,00
6 maanden
1 jaar188,00
2 jaar
Andere
Tesamen.org bezoeken

 

Niet wat je zocht? Geef deze een kans...

Elitedating review
Match4me review

Match4me in een notendop? Betrouwbaar, veel leden, evenwichtige m/v-verdeling en profielen van goede kwaliteit. Absolute aanrader voor een serieuze relatie!

Relatieplanet review

Relatieplanet.be is een van de grootste datingsites van België. (Heb het even bijgehouden, hoeveel mensen er zich nieuw registreren op 4 dagen tijd: 1053! Da’s +/- 250 per dag). Bij de laatste zoekopdracht kreeg ik 12.715 resultaten van potentiële vrouwelijke partners. Ik neem graag aan dat het aantal mannelijke deelnemers een pak hoger ligt. En dit zijn enkel actieve leden. Slik, die zoekopdracht toch even verfijnen.

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.