Rendez-vous review

Slogan:

Meet, like, love

Type:

Vriendschappen & liefde

Voor wie?

Dit is echt de ideale website voor mensen die twijfelen of dat “datingwebsites” wel iets voor hen is. Inschrijven is zoals steeds gratis, maar de 29€ membership voor 3 maanden volledige en onbeperkte toegang is gewoon onklopbaar om de site en haar vele duizenden leden te leren kennen! Je kan hier mensen van alle leeftijden vinden, maar de groep die het meest vertegenwoordigd is, zijn de 25 tot 45-jarigen. Met een piek tussen de 30 en de 40 jaar. Beste prijs/kwaliteitverhouding op de markt.

Rendez-Vous bezoeken

 

 

 

Rendez-vous recensie & ervaringen

 

Af, echt af,

De website ziet er echt fantastisch uit, met heel wat leuke features en is heel gebruiksvriendelijk.

5 manieren om te zoeken

Als je via 5 wegen nog steeds niet tot de ware komt, dan weet ik het ook niet meer. Maar Rendez-vous doet er alles aan zodat je toch bij die ene zou uitkomen. Ik overloop de 5 mogelijkheden.

Ten eerste kan je 'eenvoudig zoeken'. Dat is de basis zoals zoeken op m of vrouw, voor type van relatie. Wonende in, met die leeftijd, met of zonder foto die nu online zijn. Als dat al eenvoudig is, moet je het gedetailleerd zoeken eens uitproberen!

rendezvous-zoeken-eenvoudig

Ten tweede kan je gedetailleerd zoeken. Dit gaat echt een heel stuk verder dan het eenvoudig zoeken. Je kan zoeken op hobby's (vrij invoerveld is altijd interessant!), beroep, studieniveau, drankgebruik, sterrenbeeld (hier hou ik van) en veel meer optie. Klik op de afbeelding om het groter te zien.

rendezvousbe-gedetailleerdzoeken

Als derde optie heb je snel zoeken. Elk lid van de website heeft een ID. Zo kan je snel iemands profiel opsnorren.

rendezvous-zoeken-snel

Als vierde keuze kan je zoeken op interesse. Er zijn 34 mogelijke opties waarop je kan filteren. Van voetbal naar salsa, tot toneel.

rendezvousbe-zoeken-op-interesse

De laatste keuze om te zoeken is Quiz&Kliks

rendezvous-zoeken-quiz

 

Extra's

Alle extra's in jouw Rendez-vous.be profiel

Alle extra's in jouw Rendez-vous.be profiel

 • Out of office (OOO). Ja, je hebt het goed gehoord. Ben je er even tussenuit, zet dan je OOO aan, zodat geïnteresseerden niet hopeloos zitten te wachten op een berichtje van jou, terwijl jij cocktails zit te nippen aan het zwembad van je 3-sterren hotel. (5-sterren hotels hebben gratis wi-fi om zo toch je inbox te checken, tip J)
Out of Office. Jawel!

Out of Office. Jawel!

 • Discrete modus. Kan het nog maffer? De discrete modus is speciaal ontworpen voor de werkmensen onder ons (ik incluis) maar die toch af en toe eens rendez-vous willen checken zonder argwaan op te wekken van je baas die achter je rug passeert. See it & believe it
rendezvousbe-discretemodus

Links discrete modus. Rechts normale website

 • Zoeken op interesse. Zodanig simpel en heel erg effectief. Hou je van paardensport of eerder van sumo-worstelen. Zoeken op interesse toont onmiddellijk relevante profielen

rendezvousbe-zoeken-op-interesse

 • Zie wie er jou bezocht. Als je inlogt krijg je een mooi overzicht van de personen die jou bezocht hebben
 • Likes, smileys
 • Chatten : Chatten is so ‘90s, right? Ik spreek niet over Facebook chatboxes, maar echt de ouderwetse chatboxes. Waarheid is, dat is echt wel een toffe manier is om elkaar snel beter te leren kennen. Geen lange mails meer, maar direct feedback. Kan ik dan ook van harte aanbevelen eens je voelt dat de interesse weleens wederzijds kan zijn.
 • Video: Voor de echte durvers (ik niet), als je op de video wilt vereeuwigd worden, dan toch maar je beste kostuum of mooiste kleedje bovenhalen en een goed verhaal voorbereiden.
 • Stem opnemen: naast video, kan je ook je stem opnemen en op je profiel plaatsen. Ideaal voor mannen of vrouwen die vallen op de platte Antwerpse a of de Gentse rol-r
 • Wall : zin om je ei te leggen? De rendez-vous wall laat dat toe. Zo kan je ongelimiteerd je spannende verhalen delen ;-)
 • Evenementen :Neem dan deel aan hun evenementen. Ik ben niet zo goed in small-talk en al helemaal niet op de ware wachten op café. Laat staan ze aanspreken en leuk en grappig uit de hoek komen. Maar er zijn mensen voor wie dit een fluitje van een cent is. Daarom heeft rendez-vous een overzicht van evenementen die zij al dan niet zelf organiseren (ook leden kunnen iets organiseren). Inschrijven is meestal ook gratis.
 • Profiel Afdrukken? Alles op je gemak offline nalezen, print het profiel van je keuze af! (Creepy ;)

 

Rendez-vous.be bezoeken

 

Gratis lid worden of betalen?

 

Zonder abonnementMet abonnement
beperkte toegangonbeperkte toegang
Een profiel bekijkenyesyes
Een profiel zoekenyesyes
Uw foto’s posten525
Berichten versturen en bekijkenyesyes
De foto gallerij bekijkenyesyes
Een video postenyesyes
Chattenyesyes
Toegang tot de forayesyes
Ontmoetingen en activiteitenyesyes
Vraag een foto toe te voegenyesyes
Antwoorden op berichten stats.yesyes
Privé foto’s postenyesyes

 

Samenvatting graag

 • Dit is de oudste datingwebsite van België (sinds 1997) en heeft dan ook het meest aantal leden.
 • Er zijn heel wat leuke features aanwezig (lees de review) die het daten en vooral de zoektocht naar een leuke partner echt aangenaam kunnen maken. Van porren, liken, posten op iemands wall, chatten, direct message, ja zelfs opbellen. Voor elk wat wils.
 • Inschrijven is  gratis, makkelijk en snel. Je kan op een later tijdstip steeds ook je profiel aanvullen.
 • Mijn ervaring is dat ook vrouwen hier erg actief op zijn. Wat bij andere sites nogal eens kan tegenvallen.
 • De prijzen zijn zeer schappelijk  en de prijs/kwaliteit verhouding onklopbaar!
 • Dit is een van mijn favorieten

 

Rendez-vous.be bezoeken

 

Rendez-Vous prijzen

LooptijdTotale prijs
Minder dan 1 maand4 € / 7 dagen
1 maand15,90
3 maanden24,90
6 maanden45,00
1 jaar
2 jaar
Andere
Rendez-vous bezoeken

 

Niet wat je zocht? Geef deze een kans...

Elitedating review
Match4me review

Match4me in een notendop? Betrouwbaar, veel leden, evenwichtige m/v-verdeling en profielen van goede kwaliteit. Absolute aanrader voor een serieuze relatie!

Relatieplanet review

Relatieplanet.be is een van de grootste datingsites van België. (Heb het even bijgehouden, hoeveel mensen er zich nieuw registreren op 4 dagen tijd: 1053! Da’s +/- 250 per dag). Bij de laatste zoekopdracht kreeg ik 12.715 resultaten van potentiële vrouwelijke partners. Ik neem graag aan dat het aantal mannelijke deelnemers een pak hoger ligt. En dit zijn enkel actieve leden. Slik, die zoekopdracht toch even verfijnen.

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.