Relatieplanet review

Slogan:

Stop met dromen, start met daten

Type:

Vriendschappen & liefde (hetero & homo)

Voor wie?

Relatieplanet.be is een van de grootste datingsites van België. (Heb het even bijgehouden, hoeveel mensen er zich nieuw registreren op 4 dagen tijd: 1053! Da’s +/- 250 per dag). Bij de laatste zoekopdracht kreeg ik 12.715 resultaten van potentiële vrouwelijke partners. Ik neem graag aan dat het aantal mannelijke deelnemers een pak hoger ligt. En dit zijn enkel actieve leden. Slik, die zoekopdracht toch even verfijnen.

Relatieplanet.be bezoeken

 

 

 

Relatieplanet.be recensie & ervaringen

 

Registratie gratis. Maar zoek eerst

Vooraleer je je registreert, kan je eerst zoeken op profielen om te zien of er iemand is die je aanstaat. Als je dan contact wil zoeken door op een profiel te klikken moet je eerst registreren.

Het registreren zelf gaat vlot. Wil je niet alles invullen, geen probleem. Dat kan je steeds achteraf nog doen. Je krijgt de belangrijkste vragen voorgeschoteld rond onderwerpen als je beroep, religie, kinderwens, gezondheid, uiterlijk (tot 8 vragen hierover), activiteiten & hobbies en favorieten (eten, muziek, boek, …)
Dat gaat allemaal heel erg vlot en je bent dan ook snel geregistreerd.

 

Profielkwaliteit = duidelijke foto’s en veel info!

Een verschil met veel andere datingwebsites is dat de foto’s heel erg duidelijk en groot zijn. Dat is echt een pluspunt. Zo zullen je visuele beoordelingen van die persoon hopelijk overeenkomen met wat je (eventueel) in het echt zal zien ;-)

Ook zijn naar mijn ervaring heel veel profielen volledig ingevuld, wat kiezen een pak makkelijker maakt.

 

Zoeken op sterrenbeeld = love it!

Zelf ben ik een gelover in de zodiac (ieder kiest voor zichzelf), en daarom is het zoeken op sterrenbeeld voor mij een echte toegevoegde waarde. Zelf ben ik een vis, en ik weet dat kreeften en vissen wel bij mijn sterrenbeeld passen. Dus dat maakt het zoeken voor mij leuker en krijg ik betere resultaten terug.

 

Zoekopties = eindeloos

Naast zoeken op sterrenbeeld, zijn er zo meer dan 30 verschillende parameters om die “ware naald” uit de hooiberg te halen. Je zal misschien niet veel resultaten zien als je zoekt op een persoon die 1,50m meet, een lat-relatie wenst, volslank is en rode haren heeft; maar als je zo ver wenst te gaan, weet dan dat je zo'n uitgebreide zoekopdracht kan doen.

Verder kan je ook zoeken op trefwoord. Is “Kleiduifschieten” je ding. Waag je kans.

Je kan ook zoeken op enkel profielen die een foto hebben. Als je denkt dat dames enkel worden gekeurd, ik weet uit eerste hand dat ook heren ‘gekeurd’ worden. Dus laat je gaan, ’t is anoniem en het oog wil ook wat. Profielen met foto krijgen namelijk tot 10 keer meer reacties dan profielen zonder foto. Mijn ervaring is dat als je geen foto online zetn je nooit reactie zal krijgen, zeker als man niet.

Natuurlijk kan je ook enkel zoeken op profielen die nu online zijn. Voor als het snel moet gaan, weet je. Aanschouw hieronder de volledige zoekcriterialijst. Slik !

relatieplanet-zoeken

Zoals ik al zei: eindeloos veel zoekopties

 

5 interesseberichten sturen per dag

Als een profiel je aanstaat kan je een interessebericht sturen, dat is een vaststaand berichtje. Zo kan je er tot 5 per dag sturen.

Beste ,

Ik heb je oproep gelezen en ben geïnteresseerd om met jou in contact te komen!
Om te zien of jij ook interesse in mij hebt wacht ik op een berichtje van jou. Ik hoop snel wat van je te horen!

Groetjes,

 

Extra’s:

  • Feesten: Zin in een gezamenlijke ontmoeting van singles dan organiseert relatieplanet-feesten
  • Foto’s op verzoek: Je kan kiezen je foto niet te tonen, en hem enkel op verzoek vrij geven. Handig als er wat pikantere bijzitten (maar pas daar toch mee op)
  • Matches worden je toegestuurd per mail en zijn zichtbaar op de website. Laat je het liever allemaal op je afkomen zonder zelf op zoek te gaan, dan kan je de matches via mail ontvangen en op die manier zien of de profielen iets voor jou zijn
  • Tip: Voor exclusieve Nederlandse Relatieplanet aanbiedingen kunt u de Relatieplanet pagina op datingzoeker.nl bekijken.

 

Wat als ik betalend lid word?

  • Onbeperkt berichten sturen
  • Alle foto's bekijken en tot 20 foto's plaatsen
  • 1-op-1 (webcam)chat met andere members
  • Onbeperkt interesse tonen in andere members
  • Je profiel komt hoger in de zoekresultaten!
  • En nog enkele andere extraatjes!

 

Allez, vooruit dan :)

Relatieplanet.be bezoeken

 

Video's

 

Video: Profiel & matching-resultaat

 

Relatieplanet prijzen

LooptijdTotale prijs

 

Niet wat je zocht? Geef deze een kans...

Elitedating review
Match4me review

Match4me in een notendop? Betrouwbaar, veel leden, evenwichtige m/v-verdeling en profielen van goede kwaliteit. Absolute aanrader voor een serieuze relatie!

Rendez-vous review

De ideale website voor mensen die twijfelen of “datingsites” wel iets voor hen is. Een van de oudste en meest uitgebreide datingsites in België!

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.