Regioswingers ervaringen & review

Slogan:

Contact met de leukste stellen!

Type:

Koppel of Single Swingers

Voor wie?

De website behoort tot een van de grootste datingsites voor Swingers van België en Nederland. Met een totaal van enkele duizenden profielen is de kans reëel dat er een potentiële date voor jou of jullie bijzit.

Regioswingers.be bezoeken

 

 

Regioswingers.be recensie en ervaringen

regioswingers-ingelogd

90 nieuwe leden per dag

Je kan je inschrijven als single of als koppel en zo op zoek gaan naar een leuke date, relatie of ontmoeting in je buurt. Na enkele weken deze site bijgehouden te hebben, komen er gemiddeld per dag zo'n 90 leden bij. Dit zal waarschijnlijk verspreid zijn over België en Nederland. Op maandbasis waren dat er zo'n 2500. Dit lijkt me een straf cijfer, en ik vermoed dat dit in realiteit een pak lager zal zijn.

Na registratie en goedkeuring profiel (kwaliteitsbewaking!) kan je profielen bezoeken en hen contacteren. Dankzij deze kwaliteitsbewaking zijn er heel weinig slecht ingevulde profielen.

Regioswingers.be is een van de grootste in de Benelux

De website behoort tot een van de grootste datingsites voor Swingers van België en Nederland.

Met een totaal van enkele duizenden profielen is de kans reëel dat er een potentiële date voor jou of jullie bijzit.

Los van dat, is aanmelden natuurlijk gratis en kom je af en toe een fake profiel tegen. Dit kan je moeilijk uitwieden, dus gezond verstand gebruiken. Als het te mooi om waar te zijn is, dan is het vaak niet waar. Echter zoals reeds eerder gezegd vermeldt de site dat er handmatige checks van de profielen zijn.

 

Zoeken en profielpagina

Zoals je wellicht wel zal merken zijn de gezichten op heel wat foto's geblurd of zie je maar een deel van het lichaam. Het draait natuurlijk allemaal om vertrouwen, en dat is door de leden bewust gedaan. Eens vertrouwen wederkerig is zullen er andere foto's en persoonlijkere geruild worden. Natuurlijk helpt betalen ook, dan zie je meer foto's.

regioswingers-profiel

Regioswingers.be bezoeken

 

Gratis versus VIP-toegang

Inschrijven bij Regioswingers.be is gratis. Zo kun je makkelijk de site en haar leden/koppels beoordelen. Niet tevreden? Dan is uitschrijven snel en eenvoudig gedaan!

Gratis functionaliteitenBetalende functionaliteiten
Je ziet 1 foto, de rest is geblurd
Je ziet het volledige profiel
Je kan Uitgebreid zoeken
Berichten lezen
Chatten
Persoonlijke berichten sturen
Extra foto's bekijken
Uitgebreid zoeken
Zoeken op trefwoord
Laatste bezoekers bekijken
Voorrang bij Klantenservice

 

Prijzen & kosten van Regioswingers.be

Wil je echt veel berichtjes sturen en reacties ontvangen? Dan is het echt aangeraden om je gratis account te “upgraden”. Een full membership is zeer voordelig. De kosten zijn hieronder weergegeven.

InschrijvenGratis
14 dagen€15,99
30 dagen€27,99
90 dagen€59,99
Regioswingers.be bezoeken

 

Video's

 

Video: zoeken en profielresultaat

Tip: Vergroot de video om alle details goed te zien.

Welke zoekopties heb je en hoe ziet een Regioswingers.be profielpagina eruit? De profielfoto's van de zoekresultaten zijn met opzet geblurd om de privacy van de koppels te beschermen.

 

Regioswingers prijzen

LooptijdTotale prijs
Minder dan 1 maand
1 maand24,99
3 maanden
6 maanden
1 jaar
2 jaar
Andere
Regioswingers bezoeken

 

Niet wat je zocht? Geef deze een kans...

Elitedating review
Match4me review

Match4me in een notendop? Betrouwbaar, veel leden, evenwichtige m/v-verdeling en profielen van goede kwaliteit. Absolute aanrader voor een serieuze relatie!

Relatieplanet review

Relatieplanet.be is een van de grootste datingsites van België. (Heb het even bijgehouden, hoeveel mensen er zich nieuw registreren op 4 dagen tijd: 1053! Da’s +/- 250 per dag). Bij de laatste zoekopdracht kreeg ik 12.715 resultaten van potentiële vrouwelijke partners. Ik neem graag aan dat het aantal mannelijke deelnemers een pak hoger ligt. En dit zijn enkel actieve leden. Slik, die zoekopdracht toch even verfijnen.

Rendez-vous review

De ideale website voor mensen die twijfelen of “datingsites” wel iets voor hen is. Een van de oudste en meest uitgebreide datingsites in België!

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.