Overzicht swingerssites en koppeldating in België

 

Overzicht swingers dating

 

Swingers datingsite prijzen

#Naam1 maand3 maanden6 maanden1 jaar2 jaarBezoek
1Regioswingers24,99Bezoeken
2Klasse Swingers19,9547,8583,70143,40Bezoeken
3Swingers Date Club29,9559,9599,95149,95Bezoeken

 

Koppel zoekt koppel: waarom swingers gelukkiger zijn

Ik vind het niet zelf uit: Swingers zijn mentaal gelukkiger dan hun monogame evenknie.

Een van de eigenschappen die het geluk en de geestelijke gezondheid bepaalt is flexibiliteit; het zich aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Als het gaat om het seksleven van swingers, is er geen twijfel mogelijk dat ze flexibeler zijn in hun benadering van seks dan hun monogame leeftijdsgenoten.

Maar de echte vraag is complexer: Is flexibiliteit ten opzichte van seks een goede of een slechte zaak?

Na onderzoek van een therapeut gespecialiseerd in relatieproblemen, is het duidelijk dat paren die swingen minder angsten hebben dan monogame paren.

Wat meer is, ze bedriegen minder. Dus koppels die zich inschrijven op een swinger site weten goed waar ze aan beginnen, terwijl monogame koppels hebben vaker last van jaloezie, bang dat een bepaald gedrag of actie zou kunnen leiden tot een affaire en dus het einde van de relatie.

Monogame koppels zijn ook vaak bang dat hun beste dagen achter de rug zijn, dat de tijden van seksuele opwinding achter hen liggen.

Aan de andere kant zijn swingende paren vaker dieper emotioneel verbonden met elkaar en zien ze seks niet op dezelfde manier dan hun monogame leeftijdsgenoten. Vandaar dat swingers dating niet enkel draait om seks, maar ook over en goed gesprek, een band en vertrouwen.

Dus swingers, full-swap en all-allowed?

 

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.

Help je vriend(in)!

Deel Lovelab.be in een privé-bericht en maak misschien iemand gelukkig …

 

Vraag het aan Lovelab

Vragen over deze datingsite, of een algemene vraag. Stel het ons hier.

Uw email (verplicht)

Uw bericht (verplicht)