Overzicht datingsites voor een affaire met een minnaar of minnares

 

Overzicht datingsites voor getrouwden, sugardaddy's, minnaressen en affaires

 
 

Prijzen

#Naam1 maand3 maanden6 maanden1 jaar2 jaarBezoek
1Victoria-Milan54,9989,97149,94239,88Bezoeken
2Ondeugend Daten24,99Bezoeken
3SecondLove74,9094,95154,95Bezoeken

 

Getrouwd dating: onderzoek van Victoria Milan

Zou je je man bedriegen omdat hij sokken draagt tijdens de sex? Hieronder de top 5 redenen waarom vrouwen vreemdgaan

Het dragen van sokken tijdens seks en dirty talk in de slaapkamer zijn slechts enkele van de redenen waarom vrouwen hun echtgenoten bedriegen.

Victoria Milan, de overspel en affaire datingsite voor mensen op zoek naar buitenechtelijke affaires, onderzocht meer dan 4.000 vrouwen naar hun top vijf redenen voor ontrouw.

Onhoffelijk (het stelen van de lakens's nachts) en narcistisch (alleen uit zijn op eigen plezier, in plaats van zich te richten op hun partner) gedrag dragen bij tot buitenechtelijk relaties van vrouwen, net als het gebrek aan goede seks natuurlijk.

Ongeveer 65 procent van de ondervraagden zeggen dat ze minder overspel zouden plegen als hun man minder van deze "slaapkamermisdaden" zou plegen.

overspel-datingZoals te verwachten, gaf 81 procent toe seksueel meer te experimenteren met hun minnaar (of minnares) dan met hun echtgenoten.

'Kleine dingen zoals het stelen van de lakens 's nachts, het aanhouden van sokken, of het controleren van de smartphone,' zijn allemaal zaken waar vrouwen niet bepaald warm van lopen.

Een andere slechte gewoonte, narcisme, is dat de man 'de focus te veel legt op de dingen die hij graag heeft in bed,' en zo laten ze hun partner in de kou. 'Deze mannen hebben meer kans om vrouwen om dingen te vragen en de gunst niet terug te doen,' schrijft de datingsite.

Dirty talk zit ook in de lijst, het is een trucje van mannen om hun partner in de stemming te brengen als ze niet bereid is om deel te nemen aan een van z'n pornofilmfantasieën.

'Als je teveel zo'n praat uitslaat, denkt je partner gauw dat je met je gedachten meer bij die film bent dan bij het moment tussen jullie twee', aldus de site.

Twee resterende puntjes van de lijst liggen meer voor de hand. Niet creatief in bed zijn en het overslaan van voorspel vinden de onderzochte vrouwen door Victoria Milan ook een goede reden om het elders te zoeken.

CEO's Victoria Milan Sigurd Vedal schrijft dat de bevindingen die het onderzoek vond illustreren dat : "Moderne vrouwen een besef hebben dat er een hele seksuele wereld buiten hun huis wacht als ze niet tevreden zijn in bed. Ze aarzelen niet om zelf nieuwe dingen te ontdekken.'

De site heeft ruim drie miljoen leden in meer dan 30 landen.

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.

Help je vriend(in)!

Deel Lovelab.be in een privé-bericht en maak misschien iemand gelukkig …

 

Vraag het aan Lovelab

Vragen over deze datingsite, of een algemene vraag. Stel het ons hier.

Uw email (verplicht)

Uw bericht (verplicht)