Nieuwe Relatie Review

Slogan:

Vind bij ons je nieuwe relatie

Type:

Liefde en vriendschap

Voor wie?

Datingsite voor mensen vanaf 40j van alle geaardheid. Een kleine gezellige site met focus op chatten waar elk lid 3 dagen gratis lidmaatschap krijgt.

Nieuwe Relatie bezoeken

 

 

Nieuwerelatie.be recensie en ervaringen

nieuwerelatiebe-homepage

 

3 dagen gratis volledig lidmaatschap

Elk nieuw lid geniet na registratie 3 dagen gratis lidmaatschap en kan dat met 2 dagen verlengen door hun Facebookpagina leuk te vinden.

nieuwerelatiebe-extra-dagen

 

Registreren in enkele minuten

Op de homepagina kan je al je profiel aanmaken. Daarna ontvang je een e-mail die je moet bevestigen. Erna vul je nog enkele vragen in over wie je bent en wat je zoekt in je nieuwe partner. Dit duurt maar enkele minuten, en kan je achteraf steeds aanpassen.

 

Zoeken en de zoekopties

nieuwerelatiebe-zoekfiltersDe zoekopties die je ter beschikking hebt zijn vrij standaard, maar volstaan ruimschoots voor mensen die niet te kieskeurig zijn. Klik op het screenshot hiernaast om de volledige lijst van screenshots te zien.

 

 

 

De zoekresultaten tonen 1 foto, zijn of haar leeftijd en locatie, alsook een tekstje waarin de persoon zichzelf voorstelt. De foto's in het screenshot zijn bewust door mij geblurt. Normaal zie je de foto wel goed.

nieuwerelatiebe-zoekresulta

 

Profielpagina ziet er zo uit

Op een profielpagina vind je alle informatie die je nodig hebt om een vrij goed beeld te hebben van de persoon.

Echter alles hangt af hoeveel de persoon in kwestie wil vertellen. Niet zelden krijg je dan "mysterieus" klinkende profielen met uitnodigingen om het allemaal te komen ontdekken.

M'n standpunt hierin is duidelijk. Als je op een datingsite zit, geef je best wat informatie vrij zodat je je tijd niet hoeft te verkwanselen met personen die niet bij je passen. Duidelijkheid is een eerlijke en mooie vorm van communicatie.

nieuwerelatiebe-profiel

 

Extra functionaliteiten

Chatten

Als je wil kan je ook chatten met de leden. Als niet-betalend lid doe je dat in het Chat Café, een publieke chat. Als je betaald, kan je privé met iemand chatten.

 

Fotomuur

De Fotomuur is alleen foto's kijken. Je kan niet selecteren, je ziet iedereen. Zo zie je eens foto's van mensen waar je normaal niet op zou zoeken.

nieuwerelatiebe-fotomuur

 

Wie bezocht jou, favoriet opslaan en flirt versturen

Dit zijn standaardfunctionaliteiten die je op alle datingsites terugvindt.

 

Profiel verwijderen

Op sociale media is het bijna onmogelijk geworden om je profiel te verwijderen. Het is dan ook een verademing om te zien dat een datingsite, die er alle belang bij heeft om z'n ledenaantal zo hoog mogelijk te houden, een verwijder mij-knop aanbiedt. Wil je het niet zo drastisch dan kan je ook je profiel tijdelijk inactief stellen, of zelfs uit de zoekmachines houden (wat je wel wil doen).

nieuwerelatiebe-verwijdermij

 

Gratis vs Full member

Gratis lidBetalend lid
Ongelimiteerd persoonlijke berichten versturen
één op één chats starten met iedereen
Uitgebreid zoeken
Zien wie met je flirt en je profiel bekijkt
Je profiel bovenaan de zoekresultaten en fotomuur
Profielen bekijken 
Publiek chatten 
Berichten lezen 

 

Plus- en minpunten

ProCon
Je krijgt onmiddellijk 3 dagen gratis lidmaatschapKleinere datingsite, dus minder profielen
Als niet-betalend lid kan je gratis chattenGeen automatische matches zoals bij Elitedating, Parship en Pepper
Prijzen goedkoop in vergelijking met sommige andere sitesVan oorsprong een Nederlandse website en dat zie je: af en toe nog Nederlandse benamingen
Alle profielen worden handmatig gecontroleerd
Fotomuur is een snelle en visuele manier om iemand "uit te kiezen"

 

Nieuwerelatie.be prijzen

De prijzen hieronder aangegeven zijn in vergelijking met andere datingsites eerder goedkoop te noemen.

Ga je voor een grote keuze aan profielen dan kijk je best op een andere datingsite die dezelfde doelgroep bedient (van jonger naar ouder : Elitedating, Match4Me, 50+Match en Seniorengeluk ).

Echter wil je op een kleine maar gezellige datingsite al chattend iemand van je leeftijd ontmoeten dan is deze site voor jou.

LooptijdTotale prijs
Minder dan 1 maand
1 maand14,99
3 maanden29,97
6 maanden45,00
1 jaar
2 jaar
Andere
Nieuwe Relatie bezoeken

 

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.