Meetic review & ervaringen

Meetic bezoeken

 

 

Inschrijven

Het inschrijven gaat vlot en in een kwartier ben je rond.
Je kan ook steeds stappen overslaan om ze later in te vullen.
Er zijn slechts enkele invoervelden met vrije tekst, dus vele vragen hebben voorgeselecteerde antwoorden. Dat maakt het enerzijds makkelijker voor het systeem om een geschikte partner voor te stellen, anderzijds zal je je creativiteit kwijt moeten in die enkele vrije velden.

meetic-inschrijving-proces

Het Meetic inschrijvingsproces. Als je alles serieus invult, ben je in 15 minuten ingeschreven

 

Tijdens je inschrijvingsproces kan je ook meegeven naar wie je op zoek bent.
Je kan dit steeds achteraf nog wijzigen.
meetic-registratie-mijn-voo

 

Eerste indruk

Als je bent ingeschreven landt je op je "dashboard". Ik ga het onmiddellijk al meegeven, de advertentie op de rechterkant zal weggaan als je betalend lid bent, maar ondertussen blijft die lekker staan. Jammer, want een doorn in het oog en een minpunt in de beoordeling van Meetic.

Voor de rest zie je veel zaken die je aandacht trekken.

Blijkbaar heb ik al 1 flirt, 2 berichten en 3 bezoeken. Dat gaat snel.

Bij nazicht zijn het allemaal systeemberichten die van elk onderdeeltje de functie uitleggen.

meetic-dashboard

Ik heb de foto's bewust uitgeblurd, zodat de privacy van de leden gewaarborgd blijft.

 

Je profiel

Je kan je profiel na de registratie natuurlijk terug aanpassen. Je wordt niet verplicht een foto op te laden, maar dat houdt ook in dat je de foto's van anderen niet kan zien tot je zelf er een oplaadt.

 

Zo ziet jouw profiel er uit

meetic-eigenprofiel
Ik overloop even de belangrijkste opties in de linkerkolom

  1. Berichten: hier lees je al je berichten gratis. Antwoorden is betalen.
  2. Bezoeken: hier bekijk je de leden die jouw profiel bezocht hebben. Dit is echter een betalende optie
  3. Flirts: zijn de mensen die een flirt gestuurd hebben. vergelijkbaar met de knipoog, de por of andere snelle aanwijzingen dat de ander je wel leuk vindt. Dit is een betalende optie
  4. Daily6: is een dagelijks voorstel van 6 nieuwe profielen waarvan Meetic denkt dat ze bij jou horen. Meetic beweert dat het leert uit wie je leuk en niet leuk vindt om de volgende dag gerichter voorstellen te sturen. Dit is een gratis functie.
  5. Ik ben favoriet van... opnieuw een betalende optie die je toont wie jouw profiel als favoriet heeft aangeduidt.

De contactfilter

De contactfilter is een bijzonder handige functie waarin jij bepaalt wie met jou contact kan opnemen.

Je kan eenvoudig je filter instellen door de criteria te kiezen die jij belangrijk vindt. Alleen die members die aan je criteria voldoen, zullen dan contact met je kunnen opnemen. De anderen zullen eerst toestemming aan jou moeten vragen.

Deze optie is betalend. Mijn buikgevoel zegt dat vooral mooie en interessante vrouwen hiervan gebruik zullen maken. Hoogstwaarschijnlijk wel terecht :)

Voeg een quiz toe

meetic-quizDeze gratis functie laat je toe om tot 20 zelf geschreven of voorgekauwde vragen in quizvorm aan je profielbezoeker voor te schotelen. Alleen door je vraagstelling kan je bijzonder origineel uit de hoek komen. Hou het wel wat makkelijk, je wil geen potentiële kandidaten afschrikken natuurlijk.

 

 

 

 

Zo ziet je publiek profiel er uit

meetic-profielpagina

 

Zoeken en Zoekresultaten

Zoeken kan je natuurlijk heel uitgebreid doen, op evenveel opties als je kon invullen tijdens je registratie.

meetic-zoekopties

Maar er bestaat ook snelle voorgedefinieerde zoekfilters zoals:
meetic-zoeken-voorgedefinee

Eenmaal je hebt gezocht krijg je een overzichtpagina van profielen die voldoen aan je zoekopdracht.

Mijn zoekopdracht was zeer ruim, dus ik zie ook Franstalige profielen. Dat kan je natuurlijk eenvoudig aanpassen mocht je dit niet wensen.

In het echt kan je de foto's wel zien, ik heb ze hier geblurd om de privacy te beschermen.meetic-zoekresultaten

 

Wat je moet weten

Meetic is een hele levendige website met heel veel opties. Zoals bij elke datingsite zijn de leukste en belangrijkste opties betalend.

Gelukkig vallen de prijzen mee en krijg je via Lovelab 3 dagen gratis lidmaatschap (zie hieronder).

Er is heel wat op te klikken maar het belangrijkste dat je moet weten is dit:

Foto niet verplichtMaar om alle foto's van anderen te bekijken, moet je eerst een foto van jezelf toevoegen. Je kan tot 20 foto's op je eigen profiel uploaden
ChattenEr is de Meetic Messenger voor als je wil chatten. Dit is een betalende functie
Snelle zoekopdrachtenEr zijn vooraf gedefinieerde zoekopdrachten of zeer uitgebreide zoekopdrachtmogelijkheden
PersoonlijkheidstestAls je erop klikt ga je naar een andere site. Dus het is niet duidelijk of ik hier iets mee kan aanvangen op Meetic. Bvb gepersonaliseerde partnervoorstellen. Heb het dus ook niet geprobeerd.
ContactblokkerEr is de "contactfilter", die je toelaat om enkel berichten te ontvangen van mensen die al goed met jou matchen
MeldingenJe krijgt volgende meldingen

  • Wie bezocht je pagina
  • Wie flirt met je
  • Wie heeft jouw profiel aangeduid als een favoriet
  • Je ziet wie nu online is. Handig voor nachtraven ;)
Mobiele siteMobiele website (geen app)
6 nieuwe voorstellen per dagDaily6: Het is heel gemakkelijk om een leuke date te vinden op Meetic.be: Dagelijks een voorstel van 6 nieuwe singles die beantwoorden aan je zoekcriteria.

 

Gratis lid worden of betalen?

Voordelen Full membershipMetZonder
Chatten met de MeeticMessengeryesyes
Berichten lezen en versturenyesyes
Uitgebreid zoeken en favoriete zoekopdrachten opslaanyesyes
Alle foto's en video's bekijkenyesyes
Persoonlijke fotoalbums bekijkenyesyes
Voorrangsbehandeling Klantendienstyesyes
Profielen bekijkenyesyes
Uw eigen profiel makenyesyes
De standaard zoekopties gebruikenyesyes
Flirten met andere Membersyesyes

 

Meetic prijzen

LooptijdTotale prijs
Minder dan 1 maand
1 maand29,99
3 maanden59,97
6 maanden89,94
1 jaar
2 jaar
Andere
Meetic bezoeken

 

meetic-prijzen
Meetic.be bezoeken

 

Fotogallerij

 

Over Meetic

Ik hoop dat je m'n Meetic beoordeling en ervaring gesmaakt hebt! Hieronder is de tekst hoe zij zichzelf beschrijven

Meetic.be is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles op zoek naar een relatie, die zich met een uitgebreid profiel geregistreerd hebben.

Sinds 2002 wordt de website steeds verder ontwikkeld en aangepast aan de behoeften van hun members. Meetic.be is continu op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit van deze online datingservice te verbeteren en je te helpen bij het vinden van je ware liefde tussen de vele singles die op Meetic.be ingeschreven staan. Volgens de succesverhalen die Meetic.be ontvangt, zijn er al vele relaties op de website ontstaan.

Waarom online daten via Meetic.be?

Meetic.be heeft een grote hoeveelheid handige functies waarmee je vlot en veilig contact legt met andere singles. Zo kun je chatten met members van over de hele wereld via de MeeticMessenger of iemand een uitnodiging versturen om je Quiz in te vullen. Elke dag schrijven zich duizenden nieuwe singles wereldwijd in op onze sites, op zoek naar een date, de perfecte partner of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Meetic.be is de meest bezochte en doeltreffende datingsite!

We vinden de kwaliteit van onze datingservice erg belangrijk en willen onze members een betrouwbare en veilige omgeving bieden waarin zij elkaar kunnen leren kennen. De helft van onze medewerkers is continu bezig profielen van nieuwe singles te controleren en draagt er zorg voor dat onze gedragscode over de hele website wordt gerespecteerd en nageleefd.

Nu weet je ook waarom. Ervaar het zelf en schrijf je in!

Inschrijven op Meetic.be is gratis en gemakkelijk. Zodra je je hierboven geregistreerd hebt kun je direct zoeken tussen de singles die al ingeschreven staan. Als je klaar bent om te gaan daten en contact wilt opnemen met andere members, vind je de algemene voorwaarden voor een membership duidelijk uitgelegd op onze website.

 

Meetic.be bezoeken

Niet wat je zocht? Geef deze een kans...

Match4me review

Match4me in een notendop? Betrouwbaar, veel leden, evenwichtige m/v-verdeling en profielen van goede kwaliteit. Absolute aanrader voor een serieuze relatie!

Parship review
Relatieplanet review

Relatieplanet.be is een van de grootste datingsites van België. (Heb het even bijgehouden, hoeveel mensen er zich nieuw registreren op 4 dagen tijd: 1053! Da’s +/- 250 per dag). Bij de laatste zoekopdracht kreeg ik 12.715 resultaten van potentiële vrouwelijke partners. Ik neem graag aan dat het aantal mannelijke deelnemers een pak hoger ligt. En dit zijn enkel actieve leden. Slik, die zoekopdracht toch even verfijnen.

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.