Match4me review

Slogan:

Dating voor hoogopgeleiden

Type:

Vriendschap en Liefde

Voor wie?

Voor hogeropgeleiden. Voor mijn part houdt dit ook mensen die afgestudeerd zijn aan de universiteit van het leven. Maar dat is jammer genoeg geen optie als je je registreert.

Als je een diploma hoger onderwijs hebt, laat dan deze site zeker niet aan je voorbijgaan.

Match4me.be bezoeken

 

 

Match4me.be recensie & ervaringen

 

Perfecte mix man & vrouw

Soms heb je van die datingwebsites waar alleen maar mannen op verblijven. En de vrouwen komen uit Ukraïne. Je hebt gewoon al snel door dat het allemaal fake is.

Maar hier niet. 50% man, 50% vrouw. Handmatig gecontroleerde profielen van zeer goede kwaliteit. Dat wil zeggen niet te veel onvolledige profielen of slordig ingevulde profielen. De leden van match4me nemen echt de tijd om hun profiel zo goed mogelijk in te vullen. Dat is echt een godsgeschenk. Want zo kan je veel sneller je keuze maken, en toegegeven, dan begint je fantasie ook al veel sneller op hol te slaan ;-)

match4me-profielen

 

Snelle registratie

Het registratieproces ging heel erg vlot. Je profiel kan je altijd snel aanvullen op een latere fase. Zoals steeds: hoe vollediger je je profiel invult hoe meer je kans hebt op reactie. Het is ok om zelf op jacht te gaan, maar wees zelf ook beetje een prooi en geef wat van jezelf kwijt. Communicatie is het allerbelangrijkste in elke goede relatie. Open en eerlijk zijn scoort! Maar genoeg goed advies...

Ledenpagina

Ledenpagina

Eenmaal je geregistreerd bent kom je op de 'ledenpagina' terecht en zie je onmiddellijk de 50 laatst ingeschreven profielen met foto (man of vrouw, afhankelijk van je voorkeur), en de leden met foto die het laatst zijn ingelogd. In het midden die je de Things2Share tijdslijn. Vergelijk het met je Facebook timeline. Dient voornamelijk om de aandacht te trekken.

 

 

 

 

 

 

Profielkwaliteit = top

match4me-persoonlijkheidstest

Visueel profiel van je jacob(a) ;-)

Ik schreef het al in m'n inleiding, de profielkwaliteit is echt uitmuntend. Iedereen doet de moeite om wat te vertellen over zichzelf. Mocht dat al niet zo zijn, bekijk dan zeker het matchprofiel. In 1 oogopslag merk je of iemand bij je past al dan niet. Ik geloof niet zo in 'uitersten trekken elkaar aan', dus ik heb liever iemand die bij me past. Deze persoon hecht aan samen thuis zijn met de kinderen. Ze kan goed luisteren (aandachtig) en draagt gelijkwaardigheid en spiritualiteit hoog in het vaandel. Een potentiële kanshebber?

 

 

Zoeken

Zoekpagina

Zoekpagina

Minimaal matchpercentage = superinteressant!

Een interessant iets. In het zoekformulier duid je regio aan waar je partner vandaan komt, vul de leeftijd in, vul voor de rest alles uit en duid 100% aan als minimaal matchpercentage. Eens zien wat dat geeft :-)

Zoekresultaten

Zoekresultaten

Zoekresultaten

1.004 profielen met een 100% match. Niet mis hoor! In de korte beschrijving die je naast elke foto ziet, vind je toch al heel wat goede informatie. Zo moet je niet elk profiel openklikken, maar maak je op je gemak je keuze.

Leuk is ook dat je je zoekopdracht kan opslaan. Handig voor later. 1004 profielen in keer bekijken? Nee, dank u.

 

Match4me.be bezoeken

 

 

Chatten

Chatten is ook mogelijk, helaas niet voor gratis leden. Persoonlijk vind ik chatten wel belangrijk en vind ik het goed dat match4me dit aanbiedt. Want laten we eerlijk zijn, chatten doe je eigenlijk op facebook (maar dan moet je eerst vriend worden) en MSN is nu ook niet meer wat het geweest is. Chatten is dan ook een veilige en snelle manier om elkaar beter te leren kennen. Maak bij het chatten gewoon niet zo veel –dt fouten als ik aub :)

 

Zelf iets organiseren

Ben je een geboren leider? Net als op rendez-vous kan je evenementen organiseren en Match4me-leden uitnodigen

 

Extra's in het gratis lidmaatschap

Tot 10 "interesseberichten" per dag versturen. Dat zijn 'voorgekauwde' berichten, knipoogjes zo je wil, die je naar andere leden kan sturen.

 

Wat als ik betalend lid word?

Lid worden op Match4me is in vele gevallen goedkoper dan op andere websites. Dat komt omdat ze zich richten naar een gerichter publiek. Niet hoog-opgeleiden kunnen geen lid worden (je kan wel liegen en zo lid worden, maar hoe zou dat overkomen bij je potentiële partner…?).

Dus wat kan je allemaal doen als betalend lid?

  1. Persoonlijke berichten sturen
  2. Zien wie je profiel bezocht heeft
  3. Onbeperkt interesse berichten sturen
  4. Het zoekprofiel van andere leden zien
  5. Gebruik maken van de messenger
  6. Gebruik maken van Things2Share (een soort timeline om korte berichtjes te posten)
  7. Zien wie volledig of gratis lid is

 

Match4me prijzen

LooptijdTotale prijs
Minder dan 1 maand
1 maand24,95
3 maanden44,85
6 maanden59,70
1 jaar95,40
2 jaar
Andere
Match4me bezoeken

 

Advies

Het heeft niet veel zin om enkel gratis lid te worden. Je kan alleen maar "gluren" zonder echt in contact te komen met andere mannen of vrouwen. Nu, dat geldt voor alle datingwebsites (die mannen moeten toch ergens van leven). Dus ga voor de 3 maanden optie. 2 redenen:

  • Mijn ervaring leert me dat je in die periode echt wel heel goed weet wie er op de site zit, je hoogstwaarschijnlijk al iemand op het oog hebt en je zo de tijd krijgt om iets moois te laten bloeien
  • als je 3 maanden blijft, en je weet dat er elke dag enkele tientallen leden bijkomen, dan is de kans ook groter dat je iemand tegenkomt die je leukt vindt.

 

Match4me.be bezoeken

 

 

Ik heb iets te bekennen

Met deze datingsite voor hogeropgeleiden heb ik een speciale band. Ik heb er mijn ware leren kennen (hand op het hart). Ik vond het in het begin wat hautain klinken. Zo'n select clubje van enkel slimme mensen. Nu, ik zie me niet als heel erg slim en al zeker niet meer waard dan anderen. Maar ik wou ook deze website een kans geven (enfin, ik wou iemand ontmoeten die bij me past). En zie…

Niet wat je zocht? Geef deze een kans...

Elitedating review
Relatieplanet review

Relatieplanet.be is een van de grootste datingsites van België. (Heb het even bijgehouden, hoeveel mensen er zich nieuw registreren op 4 dagen tijd: 1053! Da’s +/- 250 per dag). Bij de laatste zoekopdracht kreeg ik 12.715 resultaten van potentiële vrouwelijke partners. Ik neem graag aan dat het aantal mannelijke deelnemers een pak hoger ligt. En dit zijn enkel actieve leden. Slik, die zoekopdracht toch even verfijnen.

Rendez-vous review

De ideale website voor mensen die twijfelen of “datingsites” wel iets voor hen is. Een van de oudste en meest uitgebreide datingsites in België!

Tesamen.org review & ervaringen

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.