Elitedating review

Slogan:

Voor singles met niveau, 30 jaar en ouder

Type:

Enkel liefde

Voor wie?

Enkel voor mensen die een serieuze liefdespartner zoeken. En geen tijd willen verspillen aan dates die toch niet bij hen passen. (been there done that…).

Elite-dating.be bezoeken

 

 

 

Elitedating.be recensie en ervaringen

 

Inschrijven

Inschrijven is gratis.

Fantastisch aan deze datingsite is dat de profielen zeer uitgebreid en gedetailleerd zijn. Je ziet dus bijna een x-ray van iemands persoonlijkheid. (Zie hieronder in puntje persoonlijkheidstest = zeer cool). Dat is te danken aan hun uitgebreid en verplichte persoonlijkheidstest.

 

Registratie

Zoals steeds: als je in contact wil treden met elkaar moet je betalen, maar dat is bij elke serieuze datingsite zo.
Verwacht je aan heel wat vragen. Maar blijf doorzetten, het is de moeite!

4% voltooid? Slik!

4% voltooid? Slik!

Als je het echt goed wil doen (zoals ik deed), ben je toch wel een klein halfuurtje bezig met de vragenlijst. En bij elke vraag die je invult stijgt je verwachting natuurlijk! Als je de tijd niet hebt, geen probleem. Dan kan je je voortgang opslaan en later verderdoen. Dat is goed bedacht.

elitedating-vragenlijst

Vriendelijk? Ik? Klopt helemaal! :-)

Na registratie zal je een aantal zeer goed geselecteerde partnervoorstellen krijgen. Met die voorstellen is de kans vrij groot dat je daar iemand zal tegenkomen die je interesse opwekt.

 

Persoonlijkheidstest = zeer cool!

Wil je geen tijd verspillen en enkel de allerbeste matches zien en contacteren?

Het hart van het matching-systeem van elitedating is hun persoonlijkheidstest. Het is gebaseerd op het "OCEAN model", dat sinds de jaren 80 tot één van de belangrijkste en bekendste concepten behoort in de moderne persoonlijkheidspsychologie.

 

Foto verplicht bij je profiel

Wat ik ook een bijkomend voordeel vind is dat je bijna verplicht wordt een foto op te laden. Als je enigszins serieus wil daten, lijkt me dat toch belangrijk. Hoe kan je ooit een relatie hebben als je elkaar niet kan zien?

elitedating-deel14

 

Zoekresultaten = zeer goede selectie

Nu elite-dating je volledige persoonlijkheid weet is het voor hen een makkie om de juiste partners voor te stellen. Ik moet echt toegeven dat dit alle verwachtingen inlost!

elitedating-overzicht

Partnervoorstellen = benieuwd wie ze voorstellen!

 

Eenmaal je op een profiel van een van de partnervoorstellen hebt geklikt zie je hoe goed je bij elkaar past:

Persoonlijkheidsmatch. Pas ik bij Valerie of niet?

Persoonlijkheidsmatch. Pas ik bij Valerie of niet?

 

Elitedating.be bezoeken

 

 

Extra opties zijn een meerwaarde

 1. Likes: “like” een uitspraak van een persoon
  elidatedating-like
 2. Uitgebreid zoekformulier : Als je naast hun partnervoorstellen zelf nog verder wil zoeken, dan kan dat via hun uitgebreid zoekformulier dat je trouwens kan opslaan zodat je de zoekopdracht snel opnieuw kan uitvoeren.

  Uitgebreide zoekopties! Klik om te vergroten

  Uitgebreide zoekopties! Klik om te vergroten

 3. Gratis app

 

De contactgarantie

De contactgarantie geldt voor betalende leden met een minimaal lidmaatschap van 6 maanden. Gedurende deze periode garandeert Elitedating een minimum van 10 contacten. Bij een 12-maanden contract is dat 20 contacten. Op hun website schrijven zij letterlijk: "Indien wij onze beloften niet waar kunnen maken, ontvangt u van ons een kosteloze verlenging van het voorgaande contract en kunt u gratis genieten van de ELITEDATING voordelen gedurende uw looptijd."

 

Inschrijven want

 1. Ziet er heel goed uit, aangenaam en vlot om mee te werken
 2. 52% vrouwen en 48% mannen
 3. Zoekresultaten zijn een echte match, geen halfbakken resultaten
 4. De Persoonlijkheidstest is lang om in te vullen, maar zeer de moeite waard!
 5. Gratis app
 6. Als je vragen kan je steeds de klantenservice gratis bereiken tijdens de kantooruren 6 dagen per week (ook zaterdag).
 7. Inschrijven is gratis
 8. Ieder profiel wordt handmatig gecontroleerd.
 9. Stuur direct berichten

 

Welk abonnement kiezen

Als je verder wil praten met die persoon, of wil je meer profielen zien, kies dan het abonnenment voor 3 maanden. Dat is in mijn ervaring lang genoeg, het matchingsysteem zit zo goed in elkaar dat je zeker iemand zal tegenkomen en tegelijkertijd tijd genoeg zal hebben om iemand beter te leren kennen - en dus de conversatie te verleggen van elitedating.be naar bvb facebook of mail.

 

Uitproberen?

Ga naar de homepagina van elitedating.

 

Elitedating prijzen

LooptijdTotale prijs
Minder dan 1 maand
1 maand109,90
3 maanden194,70
6 maanden239,40
1 jaar298,80
2 jaar
Andere
Elitedating bezoeken

 

Niet wat je zocht? Geef deze een kans...

Match4me review

Match4me in een notendop? Betrouwbaar, veel leden, evenwichtige m/v-verdeling en profielen van goede kwaliteit. Absolute aanrader voor een serieuze relatie!

Relatieplanet review

Relatieplanet.be is een van de grootste datingsites van België. (Heb het even bijgehouden, hoeveel mensen er zich nieuw registreren op 4 dagen tijd: 1053! Da’s +/- 250 per dag). Bij de laatste zoekopdracht kreeg ik 12.715 resultaten van potentiële vrouwelijke partners. Ik neem graag aan dat het aantal mannelijke deelnemers een pak hoger ligt. En dit zijn enkel actieve leden. Slik, die zoekopdracht toch even verfijnen.

Rendez-vous review

De ideale website voor mensen die twijfelen of “datingsites” wel iets voor hen is. Een van de oudste en meest uitgebreide datingsites in België!

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.