BE2 review

Slogan:

Dating op een hoger niveau

Type:

Liefde (hetero & homo)

Voor wie?

Tussen 27 en 40 jaar: van de profielen die ik heb gezien is het overgrote deel tussen 27 en 40 jaar. Dat wil zeggen dat als je iemand zoekt tussen die leeftijden dat je het meeste kans hebt om iemand te vinden.

BE2.be bezoeken

 

 

 

BE2.be recensie & ervaringen

 

Registratie

Onmiddellijk na de registratie krijg je een mooie vragenlijst voorgeschoteld die peilt naar wie je bent en wat je belangrijk of onbelangrijk vindt.

Vragenlijst

Vragenlijst met originelere vragen, wat een verademing!

Op basis daarvan wordt de “BE2-index” bepaald. Dit cijfer geeft aan hoe goed je matcht bij een ander.

 

Gratis partneraanbevelingen

Je ontvangt de resultaten van de test, een beschrijving van je ideale partner en hun partneraanbevelingen - gratis en vrijblijvend. Of dat je ideale datingpartner is, laat ik over aan jouw beoordeling natuurlijk.

 

Berichten. Ook versturen mogelijk!

Berichten lezen en versturen

Berichten lezen en versturen

Tof is dat je als gratis lid berichten kan ontvangen en lezen. En je kan ze ook versturen! Dat is wel helemaal nieuw in vergelijking met vele andere sites. Je kan een bericht sturen, dan moet je minstens 3 dagen wachten of wachten op een antwoord van de tegenpartij. Dan kan je opnieuw een bericht sturen.

Als je berichten stuurt, dan kunnen dat privé-berichten zijn of standaardberichten. Die laatste zijn vaak uitnodigingen om vragen die de afzender heeft te beantwoorden. Zo weet je wat die persoon belangrijk vindt en kan je naar alle eerlijkheid antwoorden. Als je probeert een telefoonnummer of een emailadres te sturen, dan krijg je wel de melding dat dit niet mag. Snoodaards vinden heus wel een manier om dit te omzeilen.

 

“Vraag het maar”

"Vraag het maar" is een van de manieren om gratis contact te maken met andere leden. Je selecteert 5 vragen waarvan je de antwoorden van het andere lid wil weten. Dit versturen is volledig gratis en kan je er zo tot 10 versturen. Om de beoordelingen te zien, dien je wel te betalen.

be2be-vraag-het-maar

Stel 5 vragen aan je potentiële partner

Compatibiliteitsrapport

Als je je profiel goed invult wordt elk (belangrijk) persoonlijkheidsaspect vergelijken met de partner waarin je geïnteresseerd in bent. Zo kan je snel zien op welke gebieden je goed overeenkomt en welke, in een mogelijke toekomstige relatie, spanningen op zouden kunnen lopen. Aan jou om te bepalen of het breekpunten zijn. Natuurlijk is een perfecte overeenkomst meer uitzondering dan regel. Weet wel dat elke relatie een mix vormt van zowel grote als kleine verschillen en dat die soms positief kunnen uitdraaien.

be2be-compatibiliteitsrapport

In 1 oogopslag zien of iemand bij jou past. Dat is het compatibiliteitsrapport

Persoonlijk vind ik websites die een soortgelijke “profiling” of persoonlijkheidstest doen, steeds een streepje voorhebben. Ze laten je toe om veel gerichter te zoeken. Zo loop je dus een pak minder “blauwtjes” op en heb je veel meer kans op de ware te vinden. (ja, ik geloof zeker en vast dat je de ware kan vinden via een datingsite, waarom niet!)

 

BE2.be bezoeken

 

 

Extra’s

 • Maak notities per persoon
 • Controle: De medewerkers van de klantenservice van be2 zijn verantwoordelijk voor het ledenbestand op de site.  Als je denkt dat er toch leden zijn die zich niet aan de gedragsregels houden, dan kan je dat rapporteren aan de klantenservice.
 • Persoonlijke informatie is veilig: be2 geeft je persoonlijke gegevens nooit of te nimmer door aan andere leden. Alleen jij beslist wanneer en met wie je je persoonlijke gegevens uitwisselt.
 • Informatie in de profielen: Voordat gegevens en foto's online worden gezet, worden ze gecontroleerd door medewerkers van de klantenservice. De klantenservice behoudt zich het recht voor vrije teksten en foto's die niet aan onze voorwaarden voldoen, te weigeren. The usual dus, geen racistische of andere kwetsende foto’s.
 • Betrouwbare service: BE2 zegt: “Alle leden zijn echt. be2 maakt geen fake profielen aan om het ledental kunstmatig te verhogen. be2 contracteert evenmin dienstverleners om het aantal contacten, berichten of discussies op de site te verhogen.” Ik kan dat niet controleren maar als zij het zeggen zal het wel zo zijn.

 

Wat krijg je als gratis lid

 1. Persoonlijk profiel
 2. Persoonlijkheidstest
 3. Beschrijving van uw ideale partner
 4. Foto's opladen

 

Wat krijg je er extra bovenop als betalend lid?

 1. Duidelijk zichtbare foto's
 2. Onbeperkt berichten lezen en ontvangen
 3. Onbeperkt berichten versturen
 4. Onbeperkt "VRAAG het maar" uitnodigingen versturen
 5. Zien wie uw profiel heeft bezocht

 

Niets te verliezen, schrijf je gratis in

BE2.be bezoeken

 

BE2 prijzen

LooptijdTotale prijs
Minder dan 1 maand
1 maand
3 maanden149,70
6 maanden179,40
1 jaar298,80
2 jaar
Andere
BE2 bezoeken

 

 

Over BE2

Be2 is echt geen kleine speler in de “dating-markt”. Het is 1 van 's werelds grootste relatiebemiddelingsbureaus. Sinds de lancering van de website in 2004 zijn ze heel sterk gegroeid en hebben momenteel 16 miljoen leden die over meer dan 30 landen en 6 continenten verspreid zijn. En be2 groeit nog steeds: elke dag schrijven zich meer dan 20.000 nieuwe leden in. 225 medewerkers met 41 verschillende nationaliteiten zijn gevestigd in 11 steden over de hele wereld en zorgen ervoor dat hun  leden de liefde van hun leven vinden.

Niet wat je zocht? Geef deze een kans...

Elitedating review
Match4me review

Match4me in een notendop? Betrouwbaar, veel leden, evenwichtige m/v-verdeling en profielen van goede kwaliteit. Absolute aanrader voor een serieuze relatie!

Relatieplanet review

Relatieplanet.be is een van de grootste datingsites van België. (Heb het even bijgehouden, hoeveel mensen er zich nieuw registreren op 4 dagen tijd: 1053! Da’s +/- 250 per dag). Bij de laatste zoekopdracht kreeg ik 12.715 resultaten van potentiële vrouwelijke partners. Ik neem graag aan dat het aantal mannelijke deelnemers een pak hoger ligt. En dit zijn enkel actieve leden. Slik, die zoekopdracht toch even verfijnen.

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.