Algemene voorwaarden

 1. De gegevens, in hun geheel of gedeeltelijk, op zich of in eender welke vorm, zijn enkel bestemd voor eigen gebruik. Tenzij uitdrukkelijk voorzien in een geschreven overeenkomst met Lovelab, is het uitdrukkelijk verboden om deze gegevens, gratis of tegen vergoeding, geheel of gedeeltelijk,
  • mee te delen of over te brengen aan een derde
  • te reproduceren of te publiceren
  • ter beschikking te stellen aan het publiek via media zoals televisie, internet of teletekst
 2. Het is tevens in geen geval toegelaten om op basis van deze gegevens diensten met toegevoegde waarde te verstrekken.
 3. De gebruiker erkent dat de rechten van intellectuele eigendom betreffende de aangeboden informatie uitsluitend toekomen aan Lovelab en dat het gebruiksrecht geen aanleiding geeft tot gehele of gedeeltelijke overdracht van zodanige rechten.
 4. Lovelab kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade en rechtstreekse of onrechtstreekse gevolgen die uit het gebruik van de aangeboden informatie zou kunnen voortvloeien. Lovelab is tevens niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet of slechts ten dele uitkomen van verstrekte verwachtingen en van het niet of niet correct leveren van een product.
 5. Het staat Lovelab vrij op elk ogenblik bovenstaande voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande verwittiging.

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.

Help je vriend(in)!

Deel Lovelab.be in een privé-bericht en maak misschien iemand gelukkig …

 

Vraag het aan Lovelab

Vragen over deze datingsite, of een algemene vraag. Stel het ons hier.

Uw email (verplicht)

Uw bericht (verplicht)