50plusmatch ervaringen & reviews

Slogan:

Dating voor actieve 50-plussers.

Type:

Vriendschap & Liefde (hetero & homo)

Voor wie?

Zoek je een datingsite waar je serieus kunt daten of vrienschappen maken? Dan is 50Plusmatch de juiste keuze! 50Plusmatch is één van de meest actieve datingsites, speciaal voor 50-plussers. Van de makers van Match4me.be, een hoogstaande datingsites (voor hogeropgeleiden, en ook met een vrij groot deel aan 50-plussers). Dus kwaliteit is verzekerd. Inschrijven is gratis.

50+ Match bezoeken

 

 

 

50+ Match prijzen

LooptijdTotale prijs
Minder dan 1 maand
1 maand24,95
3 maanden44,85
6 maanden59,70
1 jaar95,40
2 jaar
Andere
50+Match bezoeken

 

Niet wat je zocht? Geef deze een kans...

Elitedating review
Relatieplanet review

Relatieplanet.be is een van de grootste datingsites van België. (Heb het even bijgehouden, hoeveel mensen er zich nieuw registreren op 4 dagen tijd: 1053! Da’s +/- 250 per dag). Bij de laatste zoekopdracht kreeg ik 12.715 resultaten van potentiële vrouwelijke partners. Ik neem graag aan dat het aantal mannelijke deelnemers een pak hoger ligt. En dit zijn enkel actieve leden. Slik, die zoekopdracht toch even verfijnen.

Seniorengeluk ervaringen & review

Gratis lidmaatschap?

De promotiecodes voor gratis lidmaatschap bij datingsites kan je vanaf nu enkel via mail ontvangen.U zal nooit spam van mij ontvangen.

Om de kwaliteit van de leden van de datingsites te waarborgen worden de codes enkel via mail gegeven. Dus als de datingsites promoties doen, zal u deze als eerste en enkel per mail ontvangen.